Gungor för alla

Jag kan inte passera en lekplats utan att lägga märke till gungorna. Det är väl en arbetsskada efter Kittelbubblor. Och jag blir alltid extra glad när jag ser en kompisgunga, som den Ella och Alia färdas med ända ut i universum.

Häromdagen fick jag se en gunga som jag inte sett tidigare. Det var på en förskola i området Kviberg i Göteborg. Då ökade pulsen lite extra och jag tog mig in på förskolegården för att ta denna bild:

Jag tänker att den liksom kompisgungan är rolig för alla. Inspirerad av Liseberg kan jag lätt föreställa mig hur barnen turas om att vara säkerhetsansvariga och kollar att ”barren” är låst. Barnet inom mig blir iallafall leksugen.

—Biljett, tack!

Om du spanar in någon intressant gunga får du gärna mejla en bild till lotte@viklea.se

Tack på förhand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + elva =